Tagkártya információk, igénylés

Szöveg nagyítása Szöveg kicsinyítése Nyomtatás

A tagság a gazdálkodó szervezet (egyéni tagok esetében személy) nevére kiállított érvényes tagsági kártyán keresztül valósul meg. A tagkártyán (a magánszemélyeket kivéve) a szervezet neve szerepel. A kártyát a szolgáltatások igénybevételekor csak egy személy használhatja, aki a gyakorlatban a szervezeten belül bárki lehet. A tagsági kártyát a tagsági díj megfizetése után kapja kézhez a kártyabirtokosnak jelölt személy.
A kártyán szereplő adatok: (1) név; (2) a kártya azonosító száma; (3) a kártya érvényességi ideje. A kártyát elvesztés vagy megsemmisülés esetén a Társaság pótolja. A tagsági kártya a Társaság jogvédett tulajdona.
A kártya érvényességi ideje alatt a kártyabirtokos jogosult a Társaság kedvezményes szolgáltatásainak (kiadványok, oktatás stb.) igénybevételére. A kártyabirtokos minden konferencia díjából 5000 Ft+áfa/fő kedvezményt kapnak – több fő részvétele esetén is.
Amennyiben egy szervezettől két vagy több munkatárs kívánja igénybe venni a Társaság nyújtotta szolgáltatásokat, úgy számuknak megfelelő tagsági kártyát kell igényelni. A második, harmadik stb. társkártya igénylői a tagdíjból 50 százalék kedvezményt kapnak.

A tagsági díj fél évre 2019-ben 55 560  forint + 27% áfa, amely költségként elszámolható.

Tovább a tagi belépéshez

 

Nyomtatás Főoldalra Nyomtatás Nyomtatás A lap tetejére A lap tetejére